Setari Cookie-uri

Cadouri fascinanate pentru sarbatori

Lush iti propune pentru luna decembrie cadouri incantatoare ce vor bucura cu siguranta simturile celor dragi. Cadourile le puteti gasi in magazine in mai multe variante , combinatii si culori desosebit de vesele si atragatoare. Iata cateva dintre ele:

Lush iti propune pentru luna decembrie cadouri incantatoare ce vor bucura cu siguranta simturile celor dragi. Cadourile le puteti gasi in magazine in mai multe variante , combinatii si culori desosebit de vesele si atragatoare. Iata cateva dintre ele:

Christmas Star - Cinci cadouri festive intr-o cutie sclipitoare, ce te va face sa scoti scantei.
Cand am vazut-o prima oara, am vrut-o cu totii! Anul acesta cutia noastra in forma de stea redevine argintie, plina cu cinci dintre cele mai scanteietoare produse: doua spumante, o sare de baie, un gel de dus sclipitor roz si un calup de sclipici parfumat. Recomandat pentru nepoate, surori mai mici, fiice si bunici care nu si-au pierdut sclipirea din ochi.
Contine: sare de baie Twinkle, Jingle Spells, spumant Flosty Gritter, gel de dus Snow Fairy, masaj cu sclipici Glitterbug. Pret: 158 RON.

Merry Christmas - Le daruieste prietenilor tai cei mai buni o saptamana de lux absolut, sapte produse Lush fabuloase: doua din specialitatile noastre de sezon si cinci din cele mai bine vandute produse. Daca se limiteaza la unul pe zi, vor face Craciunul sa tina pana la Anul Nou si tot le va ramane destula crema Helping Hands ca sa aiba mainile moi pana-n februarie.

Contine: baton de masaj Merry Christmas, spumant de baie The Comforter, crema de baie de lux Ceridwen’s Cauldron, sapun Angel’s Delight Moon, parfum solid Honey I Washed The Kids, sare de baie Sex Bomb, crema de maini Helping Hands. Pret: 498 RON.

Winter Wonderland- Zece tratatii de top care-ti transforma tot corpul intr-o minune de iarna catifelata si parfumata , in propriul tau tinut de basm inmiresmat.

A Winter Wonderland nu trebuie sa fie un peisaj inzapezit, impodobit cu turturi si presarat cu pini. Ar putea fi pielea ta catifelata, cu parfum delicios. Pastreaza-i secretul sau imparte-l cu cineva special.
Contine: o mostra din laptele hidratant Gorgeous, crema de maini Handy Gurugu, gel de dus Flying Fox, sapun Figs and Leaves, sapun Moon Angels Delight, baton de masaj Christmas, sapun Snowcake, gel de dus Snow Fairy, lotiune de picioare Fair Trade, parfum solid American Cream. Pret: 338 RON.

Aici la Lush ne place sa ne distram: petreceri, cadouri, ciorapi plini in Ajunul Craciunului si cosmetice de sezon in editie speciala. Ne place si sa protejam mediul si vrem sa facem sa mearga mana-n mana ambele. Cum canta Kermit, nu-i usor sa fii verde, dar nu e greu sa ni te alaturi si sa faci si tu ceva sa pastram planeta sanatoasa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.