Intr-o atmosfera extraordinara, de veselie si zumzet de copii, Gify, mascota farmaciilor City Pharma, a sarbatorit cei 2 anisori ai clubului infiintat de ea.

Farmaciile DONA lanseaza studiul online "Copii la joaca"

Petrecerea a fost in toi inca de dimineata de la ora 10 si mult dupa pranz pana la 14,00 iar Gify, prietenoasa girafa roz, a fost alaturi de copiii veniti sa o serbeze la Balonul Copiilor din Herastrau.

S-a cantat, s-a dansat alaturi de personaje de basm- muschetari si Alba ca zapada si au cantat trupele de copii Contrapunct si Miniton. Au fost momente de dans si cantec sustinute de Andra si Razvan Gogan iar copiii au fost rasplatiti pentru maiestria lor la cantat, desenat si dansat cu numeroase cadouri.

Gify a primit cadouri de la prietenii sai si a impartit cu ei un tort cu multa, multa frisca si fructe elicioase. A fost o sarbatoare roz, plina de baloane si confetti, pe care cu greu o vor uita atat copiii cat si parintii sau bunicii veniti in numar mare. Au fost peste 1000 de participanti!

Despre Gify Club

Clubul a luat fiinta in urma cu 2 ani cand Gify deschidea primul numar al revistei Gify Club si totodata primul program educativ pentru copiii lansat de o retea de farmacii. Cu ajutorul ei, copiii s-au familiarizat cu o lume magica, plina de surprize placute: povesti cu benzi desenate, rubrica”Stiati ca”, galeria membrilor de onoare, catalogul cu produsele clubului. Revista este gratuita si se distribuie lunar in farmaciile City Pharma.

Special pentru parinti si copii
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: