Setari Cookie-uri

Andreea Marin Banica sustine un nou proiect special pentru Romania

Se lanseaza Charitygift.ro, primul magazin online din Romania dedicat responsabilizarii sociale individuale sau citizen social responsability. Charitygift.ro este un proiect la care lucreaza o echipa de voluntari aflati in Bucuresti, Sibiu, Iasi, Timisoara, Constanta precum si alte orase din tara si care isi propune transformarea actelor de caritate din actiuni cu caracter exclusivist in activitati comune, uzuale, la care poate avea acces oricine, oricand, singura conditie fiind conexiunea la Internet. Site-ul se lanseaza in versiune BETA.

Charitygift.ro nu intermediaza vanzarile si nu percepe niciun comision de la furnizori, cumparatori sau beneficiari. Produsele sunt vandute la aceeasi valoare la care se pot gasi si in magazinele furnizorilor numai ca de aceasta data, un procent din valoarea produsului vandut prin intermediul CharityGift.ro merge catre o cauza anterior selectata de furnizor. CharityGift.ro ofera o platforma pentru expunerea produselor si suport informational pentru vanzatori si cumparatori.

„Diversitatea produselor este una dintre prioritatile noastre pentru aceasta perioada si speram ca in scurt timp sa avem cat mai multi furnizori si odata cu ei o gama cat mai larga de produse pentru a putea genera cat mai multe tranzactii. Desi poate parea o afirmatie indrazneata, ne propunem sa devenim un ebay caritabil.” declara Talpes.

De asemenea, Charitygift.ro permite accesul la o baza de date consistente de ONG-uri, facilitand vanzatorilor si cumparatorilor demersul complicat de a alege destinatia actelor caritabile.
Charitygift.ro a creat si o sectiune speciala dedicata fundatiilor cu ateliere lucrative, in cadrul carora beneficiarii lucreaza manual diverse obiecte artizanale. Acestea isi propun spre vanzare propriile produse, incasarile revenindu-le in totalitate, conditie vitala pentru continuarea activitatii lor. Orice fundatie care are astfel de ateliere lucrative isi poate pune in vanzare produsele prin Charitygift.ro.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.