Miercuri 19 noiembrie 2008, Altex si-a inaugurat cel de-al doilea magazin in Craiova pe Strada Severinului, nr.3. Craiovenii au avut parte de o lansare inedita ce i-a avut in prim plan pe Emil Mitrache alias “Americanul” si pe familia Multemedia.

DECATHLON a inaugurat oficial cel de-al 17-lea magazin al sau din Romania

MC-ul evenimentului, jovialul Emil Mitrache a animat atmosfera reusind sa ofere dinamism si o pata de culoare inaugurarii celui mai nou membru al familiei Altex. Indragitul actor Emil Mitrache a fost foarte bine primit de public, fiecare interventie de-a sa fiind urmata de o suita de aplauze.

Dar cea mai mare surpriza pe care Altex i-a facut-o publicului craiovean a fost prezenta familiei Multemedia.

Domnul si doamna Multemedia, personaje deja consacrate din reclamele Altex au recreat pe scena noului magazin momentele ce compun mesajul Altex. Scenetele din casa celebrei familii Multemedia au incantat audienta si au sustinut strategia pe care Altex, liderul incontestabil al pietei romanesti de retail de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii continua sa o implementeze.

Raul Filip, directorul de retail Altex si Sorin Chifu, directorul Altex Craiova au subliniat prin discursurile lor, misiunea pe care Altex si-a asumat-o: aceea de a facilita accesul clientilor la confortul de zi cu zi, intotdeauna la cele mai mici preturi din Romania.

Trupa Vunk, primul concert din Romania sub forma unui eveniment multimedia
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: