Setari Cookie-uri

De Sarbatori, Felicia te ajuta sa descoperi bucatarul din tine!

Revista Felicia ofera impreuna cu editia din 4 decembrie un nou cadou special: ghidul culinar 1000 de retete pentru incepatori si bucatari amatori scris de un Jamie Oliver spaniol, Xabier Gutierrez, considerat alchimistul acestei bucatarii si unul din castigatorul Premiului National de Gastronomie.

Revista Felicia ofera impreuna cu editia din 4 decembrie un nou cadou special:
ghidul culinar “1000 de retete pentru incepatori si bucatari amatori” scris de un Jamie Oliver spaniol, Xabier Gutierrez, considerat alchimistul acestei bucatarii si unul din castigatorul Premiului National de Gastronomie.

“1000 de retete pentru incepatori si bucatari amatori” este o culegere de retete culinare care te invata sa gatesti simplu, rapid si gustos si care aduna retete traditionale, nationale, internationale si creatii culinare noi. Daca nu stii nimic despre bucatarie, aceasta este cartea ta; este a ta chiar daca stii cate ceva, caci iti va deschide o multime de perspective noi, iar daca esti un curios avansat, te vei bucura mult de propunerile avantajoase, dar foarte usor de pregatit.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.