Setari Cookie-uri

Shoppingul online, un shopping inteligent

Esti in cautarea celui mai potrivit cadou fie este pentru prietenul tau, fie pentru mama ta ofertele par sa nu se opreasca. Si pentru ca suntem intr-o perioada atat de frumoasa, care ne aduce intotdeauna motivul unor achizitii suplimentare, vanzarile magazinelor online inregistreaza cresteri uriase.

Reclama Etarget, instrumentul ideal pentru atragerea de noi clienti

O modalitate prin care multe magazine online isi pot mari substantial vanzarile este publicitatea contextuala, care ofera clientului o serie insemnata de avantaje, la preturi extrem de mici. Promovarea magazinului online tinteste exact publicul interesat, modul in care acest tip de publicitate opereaza fiind foarte simplu.

Etarget este unul dintre furnizorii de publicitate contextuala care au adus in 2007 acest concept si in Romania. Piata de advertising online a crescut semnificativ in ultimii ani, unul dintre motivele care au determinat aceasta crestere fiind si faptul ca publicitatea pey-per-click este extrem de ieftina. Marele ei avantaj este ca advertiserul plateste doar atunci cand cineva da click pe linkul respectiv. Daca nimeni nu da click pe anunt, advertiserul nu este obligat sa plateasca. In acest mod, advertiserul are garantia ca mesajul sau ajunge la persoana cea mai interesata de anunt, adica la publicul sau tinta. Un alt atu al acestui tip de publicitate este faptul ca frazele/cuvintele sponsorizate menite sa pozitioneze website-ul in topul linkurilor afisate de un motor de cautare pot fi modificate cu usurinta.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.