Setari Cookie-uri

Un ten mat, de indiviat, cu noua gama Clean & Clear Shine Control

Johnson & Johnson lanseaza noua gama Clean & Clear Shine Control, special conceputa pentru tenul cu tendinte de ingrasare. Produsele Clean & Clear Shine Control au o formula unica fara ulei, cu lemongrass, extracte de fructe si particule moi, solubile, care ofera prospetime tenului si il pastreaza curat si sanatos intreaga zi.

Noua gama Clean & Clear Shine Control cuprinde doua produse cu extracte naturale, care curata in mod eficient tenul si indeparteaza murdaria, grasimea si impuritatile, prevenind astfel acumularea sebumului.

Clean & Clear Shine Control Gel Matifiant pentru Utilizare Zilnica este un gel de curatare cu o formula unica fara ulei, cu lemongrass si extracte de fructe care indeparteaza murdaria, sebumul si impuritatile, conferind totodata tenului un aspect mat intreaga zi.

Noul Clean & Clear Shine Control Gel Exfoliant Matifiant pentru Utilizare Zilnica este un gel exfoliant delicat cu o formula unica fara ulei, cu lemongrass si extracte de fructe, care curata in profunzime si confera tenului un aspect mat pe durata intregii zile.

Pentru a obtine efecte optime, produsele din gama Clean & Clear Shine Control se aplica pe fata umeda si se maseaza usor pe intreaga suprafata a tenului, evitând zona ochilor. Dupa utilizare, zona fetei se clateste din abundenta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.