Setari Cookie-uri

Cand simplu inseamna mai mult!

Pentru siguranta si protectie optima, Sanosan si-a extins oferta cu o noua gama numita Sanosan Pure+Sensitive. Inca de la conceptia acestei game, s-a urmarit eliminarea tuturor substantelor ce ar putea irita pielea sensibila si delicata a bebelusilor sau sunt susceptibile de a dezvolta factori alergeni.

Pentru siguranta si protectie optima, Sanosan si-a extins oferta cu o noua gama numita “Sanosan Pure+Sensitive”. Inca de la conceptia acestei game, s-a urmarit eliminarea tuturor substantelor ce ar putea irita pielea sensibila si delicata a bebelusilor sau sunt susceptibile de a dezvolta factori alergeni.

Alergia reprezinta o reactie imediata asemanatoare unui semnal de alarma a sistemului imunitar, declansata de factori externi agresivi intrati in contact cu pielea bebelusilor.

Urmand principiul “Cand simplu inseamna mai mult”, produsele gamei Sanosan Pure+Sensitive nu contin coloranti, agenti de conservare, parfum sau uleiuri parafinice.

Gama Sanosan Pure+Sensitive contine urmatoarele produse:

Servetele de ingrijire cu lotiune – Sunt extrem de moi si delicate, curata si ingrijesc pielea bebelusilor cu blandete. Impregnate cu ulei de migdale si extract de galbenele ajuta la vindecarea pielii iritate si agresate din zona scutecului.

Pret vanzare pachet 64 bucati 19,21 RON.

Uleiul pentru imbaiere - Tot ce e mai bun din floarea soarelui si migdale a fost folosit de Sanosan pentru a ingriji si calma pielea sensibila a bebelusilor la fiecare baita. Imbogatit cu substante active blande ca Bisabolol si musetel, hidrateaza pielea uscata si ii reda supletea si elasticitatea.

Pret vanzare 200 ml 25,80 RON.

Uleiul pentru ingrijire - Extrem de prietenoase cu pielea, uleiul de floarea soarelui si extractele de migdale ajuta la o curatare blanda in zona scutecului si ingrijesc pielea sensibila a bebelusilor. Extractele de Bisabolol si musetel calmeaza si hidrateaza pielea micutilor.

Pret vanzare 200 ml 25,80 RON.

Crema pentru ingrijire - Uleiurile naturale continute si pretiosul Panthenol protejeaza, calmeaza si ingrijesc pielea bebelusilor din cap pana in picioare. Crema fina este foarte usor absorbita in piele si elimina rapid roseata si iritatiile.

Pret vanzare 100 ml 18,87 RON.

Crema anti-iritatii cu Panthenol – Contine o cantitate foarte generoasa de Panthenol si vitamina E , ce protejeaza si regenereaza pielea sensibila a bebelusilor. Crema fina formeaza o bariera protectoare pe suprafata pielii, tinand la distanta de pielea bebelusilor toata umezeala din zona scutecului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.