Setari Cookie-uri

Fii vedeta TinaR!

TinaR te surprinde si in aceasta iarna cu o idee jucausa si totodata incitanta o noua editie a concursului vdtTinaR. Pentru aceasta, site-ul dedicat www.vdttinar.ro are o noua fata, aducand un plus de prospetime si o multime de surprize pentru toate utilizatoarele sale.

Pornit in urma cu un an ca proiect-suport pentru lansarea magazinului online al TinaR (www.tinar.ro), siteul www.vdttinar.ro a reusit inca de la inceput sa capteze atentia userilor de internet din Romania. Ce ofera acest site? Simplu: sansa de a deveni IMAGINEA unuia dintre cele mai iubite branduri din tara prin intermediul unui concurs online interactiv, transparent si foarte distractiv.

Lansat ca parte integranta din strategia de marketing dezvoltata de companie, website-ul a surprins inca de la inceput prin numarul impresionant de utilizatoare inregistrate si de fotografii uploadate, dar si prin impactul pozitiv in presa de specialitate. Platforma de comunicare astfel creata si-a atins scopul, anume acela de a populariza si de a intari imaginea de brand a TinaR in mediul online si nu numai.

Tina R reprezinta un business privat inceput in 1994 cu capital integral autohton, care are una dintre cele mai mari retele de magazine de imbracaminte din Romania. Sub brandul TinaR opereaza 15 magazine dintre care 10 se afla in Bucuresti si 5 in tara. Anul acesta au fost inaugurate trei noi locatii TinaR, la Brasov, Baneasa Shopping City si Vitantis Shopping Center.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.