Setari Cookie-uri

Daruieste ce iti prisoseste!

Dupa doua luni de la lansarea proiectului de voluntariat CharityGift.ro, primul magazin online caritabil din Romania prin care un procent din valoarea produselor vandute este donat catre o cauza umanitara, lanseaza o sectiune speciala dedicata donatiilor personale. Asta inseamna ca oricine are acasa obiecte noi, produse care sunt in stare buna de functionare sau cadouri nedorite, le poate pune acum in vanzare prin intermediul CharityGift.ro.

Ca si in cazul celorlalte produse prezentate pe site, banii rezultati in urma vanzarii produselor din categoria Donatiilor Personale au o destinatie sigura. In acest sens, voluntarii CharityGift.ro sunt asistati de o casa de avocatura si de o firma de audit care se asigura de corectitudinea operatiunilor si vanzarilor realizate. Toate operatiunile si vanzarile sunt publicate pe site sub forma unui raport lunar. Urmatorul raport lunar de audit va cuprinde perioada 16 decembrie 2008 – 31 ianuarie 2009 si va fi publicat pe site in perioada 5 – 6 februarie 2009.

„Ne-am alaturat echipei Charity Gift inca de la inceput si consideram ca este un deschizator de drumuri pentru activitati caritabile din tara noastra. Pentru noi este un mod alternativ de a vinde produsele, nu se percepe nici un fel de comision si donam Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei un procent din vanzari. Salutam initiativa si echipa Charity Gift pentru curaj, devotament si implicare!” declara Ioana Tanase, director Focus Connection, unul dintre furnizorii CharityGift.ro.

In perioada 17 noiembrie – 16 decembrie 2008, prin intermediul CharityGift.ro s-au vandut aproximativ 150 de produse in valoare de peste 4000 lei. Printre produsele vandute s-au numarat produse personalizate CharityGift.ro, produse realizate de atelierele lucrative si accesorii handmade.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.