In aceasta luna, campania Amway „One by One” aniverseaza intrarea in al saselea an de activitate in sprijinirea copiilor din peste 50 de tari, printre care si Romania. Incepand din 2003, „One by One” a influentat vietile a peste 6 milioane de copii prin intermediul angajatilor si al distribuitorilor Amway, care au contribuit cu 1 milion de ore de voluntariat si au donat peste 70 de milioane de dolari.

“In fiecare tara si in fiecare colectivitate in care Amway functioneaza, oamenii nostri raspund prompt nevoilor individuale ale copiilor,” a declarat Dana Boals, Vice President of Corporate Citizenship al Amway. “Multumirile noastre merg catre miile de angajati si distribuitori care s-au implicat in Campania One by One si au facut o diferenta in viata copiilor.”

Cu ajutorul programelor “One by One” (www.amwayonebyone.com), angajatii si distribuitorii Amway sprijina sute de organizatii nonprofit in peste 50 de tari, adresandu-se tuturor necesitatilor copiilor. Cu rezultate la nivel global, campania Amway “One by One” actioneaza prin crearea unui cadru general care ofera fiecarei piete flexibilitatea de a genera parteneriate locale pentru rezolvarea problemelor diverse cu care copiii comunitatilor respective se confrunta.

In Romania, in cadrul aceste campanii, Amway sprijina UNICEF in proiectul “Maternitatea- prieten al copilului”. Proiectul consta in reamenajarea saloanelor din maternitate pentru ca noul nascut sa poata sta alaturi de mama inca de la inceput, in actiuni de promovare a alaptarii pentru sanatatea copilului si in activitati de training pentru cadrele medicale si pentru mame.

Proiectul, care s-a incheiat deja la Sibiu, a demarat in 2008 si in Bucuresti, la Maternitatea Sf. Pantelimon. In cursul anului trecut Amway Romania a donat peste 220 000 RON pentru acest program, bani proveniti direct de la companie, dar si de la distribuitorii Amway (donatii directe sau fonduri provenite din achizitionarea de insigne, calendare si felicitari UNICEF). Amway Romania comercializeaza insigne, calendare si felicitari UNICEF, iar banii stransi in urma vanzarii lor merg la UNICEF. De asemenea, in cadrul evenimentelor mari ale Intreprinzatorilor Privati Autorizati Amway se organizeaza tombole, iar sumele colectate se doneaza catre UNICEF.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: