Setari Cookie-uri

Amway One by One a schimbat viata a 6 milioane de copii in 5 ani

In aceasta luna, campania Amway One by One aniverseaza intrarea in al saselea an de activitate in sprijinirea copiilor din peste 50 de tari, printre care si Romania. Incepand din 2003, One by One a influentat vietile a peste 6 milioane de copii prin intermediul angajatilor si al distribuitorilor Amway, care au contribuit cu 1 milion de ore de voluntariat si au donat peste 70 de milioane de dolari.

Amway se bazeaza pe o serie de valori si incurajeaza oamenii sa isi sporeasca potentialul si, concentrandu-si eforturile pe imbunatatirea vietii copiilor, prin Campania One by One Amway ofera copiilor resursele de care au nevoie pentru a trai, a invata si a se juca. Numeroasele programe One by One se concentreaza pe patru aspecte principale: locuinta, reusita, educatie si joaca.

Locuinta

In multe tari, copiilor le lipseste strictul necesar pentru o viata decenta. Cand sunt ingrijiti, viitorul lor este nelimitat. In Tailanda, copiilor nascuti cu o boala genetica li se da un nou zambet si o noua speranta pentru viitor, printr-o operatie chirurgicala la nivelul cerului gurii. In Kenya, familiile din cele mai indepartate regiuni vor beneficia de vaccinuri de imunizare pentru copiii nou-nascuti, vaccinuri sustinute financiar prin donatii de la distribuitorii Amway din Europa, in parteneriat cu UNICEF. In Mexic, oamenii dintr-un sat izolat din munti primesc lapte pentru copii si ingrijire medicala pentru a asigura existenta generatiei viitoare.

Reusita

Copiii au un potential nelimitat, dar uneori ei au nevoie de ajutor pentru a se dezvolta. Anumite programe sustin copiii cu nevoi unice sa isi descopere abilitati speciale. In Japonia, angajatii si distribuitorii lucreaza cu echipa de la Olimpiada Speciala pentru a promova competitia si performanta atletica printre copiii cu dizabilitati. In Statele Unite, distribuitorii strang fonduri prin intermediul unor targuri de Paste, fonduri care asigura terapie specializata pentru copii. In India manualele Braille dau posibilitatea studentilor orbi de a experimenta o lume a imaginatiei si a intelegerii.

Educatie

Educatia deschide usi catre un viitor stralucit si catre intelegere cu oamenii si mediul din jurul nostru. Angajatii si distribuitorii Amway ii ajuta pe copii sa creasca si sa se dezvolte prin educatie, sustinere financiara, imbogatire culturala. In China, distribuitorii Amway predau ore in scolile elementare pentru copiii imigrantilor prin intermediul Proiectului Sunshine dezvoltat cu fundatiile China Children si Youth Foundation. Studentii tineri sunt capabili sa-si urmeze visurile de a deveni medici si manageri, prin burse fondate de distribuitorii din Taiwan. In Malaezia, parintii si familiile frecventeaza sedinte de pregatire impreuna cu copiii pentru a le imbunatati respectul de sine si pentru a promova relatiile apropiate in interiorul familiei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.