Setari Cookie-uri

Mai bun pentru tine!

Star Foods este prima companie producatoare de chipsuri din Romania care inoveaza in linie cu asteptarile consumatorilor, reducand semnificativ din continutul de sare si grasimi saturate ale chipsurilor Lays. Prin aceasta, Lays face inca un pas in a-si dezvolta gama de produse in concordanta cu promisiunea facuta consumatorilor: aceea de a produce mereu chipsuri mai bune pentru tine.

artificiali, urmare a unor investitii semnificative. Era firesc sa vrem sa ne mentinem in avangarda si, urmarind dorintele consumatorilor, sa trecem la urmatoarea etapa de imbunatatire a produsului nostru”, declara Sotirios Yannopoulos, General Manager Star Foods Romania.

Comunicarea “Lay’s – mai bun pentru tine” a reprezentat si ea o inovatie. Intrucat renovarea gamei Lay’s a aparut ca raspuns la dorintele consumatorului Star Foods a decis ca o parte din campania de lansare sa reprezinte un dialog direct cu consumatorii. Dialogul s-a purtat, timp de 2 saptamani, intre oameni obisnuiti si persoane celebre din media si blogosfera locala, pe ideea ca oamenii nu sunt perfecti inca, dar dorinta de auto-depasire ii poate face celebri, speciali.

“Am considerat ca filozofia care ne-a condus la imbunatatirea produsului ar trebui sa se regaseasca si in modul in care vorbim cu oamenii. Cursa spre progresul perpetuu nu trebuie facuta fara a asculta ce isi doresc oamenii. Dar e perfect, atunci cand si noi, si ei dorim sa primim ceva mai bun in fiecare zi, spune Laura Barbu, PC&P Marketing Manager Star Foods Romania.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.