Cointreau, cel mai bun lichior de portocale din lume

Cointreau, cel mai bun lichior de portocale din lume
Kudika
20 Martie 2009

Cointreau a primit pentru a doua oara consecutiv dubla medalie de aur la concursul äWorld Spirit Competitionö, fiind desemnat cel mai bun lichior de fructe din lume. Distinctia primita demonstreaza inca o data calitatea superioara a Cointreau.

Cointreau a primit pentru a doua oara consecutiv dubla medalie de aur la concursul „World Spirit Competition”, fiind desemnat cel mai bun lichior de fructe din lume. Distinctia primita demonstreaza inca o data calitatea superioara a Cointreau.

La a opta editie a competitiei “Worlds Spirit Competition”, desfasurata la finele anului trecut la San Francisco, cei mai influenti oameni din industria bauturilor alcoolice s-au adunat pentru a clasa cele mai bune bauturi alcoolice din lume. Peste 700 de bauturi alcoolice au fost evaluate de catre specialisti, Cointreau fiind recunoscut ca “lichiorul de fructe” de top din lume, pentru al doilea an consecutiv.

Creat in urma cu 130 de ani de catre Edouard Cointreau in Angers, Franta, reteta secreta a Cointreau este aceeasi si in prezent, bautura franceza ramânând cel mai bun lichior de portocale din lume. Cointreau poate fi gasit intotdeauna in cele mai interesante si elegante baruri, fiind alegerea multor barmani de top.

Cointreau este un lichior triplu sec produs in Saint-Barthélemz-d’Anjou, Franta. Sursa bauturii Cointreau este coaja de portocala. Cointreau nu este doar o bautura aperitiv, ci chiar si un excelent digestiv. Cointreau poate fi considerat atât un brand de triplu sec premium, cât si o categorie unica de lichior.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: