Setari Cookie-uri

Conferinta Nationala a Medicilor de Familie

HNC healthcare communication, cea mai mare agentie full-service specializata in comunicarea medicala din Romania, participa in perioada 25-29 martie 2009 la Conferinta Nationala a Medicilor de Familie, de la Palatul Copiilor.

Serban Porfireanu, Managing partner HNC – healthcare communication: “Prezenta agentiei cu un stand de prezentare la acest eveniment vine din dorinta noastra de a fi alaturi de companiile din domeniul farmaceutic “la ele acasa”, intr-o zi normala de munca pentru reprezentantii lor. Chiar daca munca noastra este diferita, suntem cu totii parte a aceluiasi sistem medical si este normal sa ne prezentam cot la cot la un asemenea eveniment.”

“La Conferinta Nationala a Medicilor de familie din acest an vrem sa punem la batatie 100 de concepte creative pentru companiile farmeceutice care vor fi prezente alaturi de noi pentru a le reaminti acestora ca munca noastra este complementara: un produs medical de ultima generatie are nevoie sa fie comunicat eficient pentru a avea succes, iar o campanie creativa trebuie sa aiba in spate un produs eficient pentru a raspunde nevoilor companiei si ale publicului”, a mai declarat Serban Porfireanu.

Pentru anul 2009 HNC – healthcare communication isi propune sa devina o prezenta constanta la asemenea evenimente medicale, deoarece abordarea directa, intr-un mediu familiar interlocutorului s-a dovedit a fi o strategie eficienta de new business.

HNC – healthcare communication este cea mai mare agentie full-service specializata în comunicarea medicala din Romania. Înfiintata în 1999, HNC a colaborat de-a lungul timpului cu importante companii farmaceutice precum: Pfizer, Bayer Schering Pharma, Roche, Danone, Zentiva, Teva, Servier, Centrofarm, CSC Pharmaceuticals, ADM Farm, Farmexpert, Ewopharma, sau Siepcofar, dar si cu importante institutii medicale precum: Ministerul Sanatatii Publice, Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM) sau Societatea Romana de Gastroenterologie.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.