Setari Cookie-uri

Danette Krem Cappuccino

Dupa ce in anul 2008 Danone Romania a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu 18% fata de anul precedent, in aceasta primavara, compania continua sa-si dezvolte portofoliul si isi rasfata consumatorii, cu un nou produs delicios: Danette Krem Cappuccino. Aceasta budinca care contine 80% lapte proaspat, se alatura celorlalte sortimente Danette, completand gama de produse Danone din segmentul rasfat si placere.

Dupa ce in anul 2008 Danone Romania a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu 18% fata de anul precedent, in aceasta primavara, compania continua sa-si dezvolte portofoliul si isi rasfata consumatorii, cu un nou produs delicios: Danette Krem Cappuccino. Aceasta budinca care contine 80% lapte proaspat, se alatura celorlalte sortimente Danette, completand gama de produse Danone din segmentul “rasfat si placere”.

„Piata deserturilor din Romania este o piata dinamica, in curs de dezvoltare, care reactioneaza puternic la inovatii si promotii. Pe aceasta piata, segmentul de budinci este cel mai important, avand o pondere de peste 70% in volum. In cadrul acestuia, Danette reprezinta mai mult de 50%, fiind un brand de traditie, recunoscut pentru inovatia continua si apreciat pentru varietatea de sortimente oferite,” declara Ramona Dumitrascu, Brand Manager Danette.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.