Setari Cookie-uri

Colectia Evian JP Gaultier Haute Couture licitata la Paris

Liniile pure ale editiei limitate Evian Jean Paul Gaultier Pret-a-Porter au avut un mare succes, ca si colectia Evian JP Gaultier Haute Couture care a fost apreciata peste tot in lume de cei care iubesc arta in orice forma a sa. Casa Baccarat a reusit sa surprinda intr-o modalitate unica trasaturile fundamentale ale apei naturale Evian, dand o forma inconfudabila unei colectii Haute Couture cu cinci creatii incomparabile si exclusiviste marca JP Gaultier.

Creatorul a schitat 5 sticle unice invaluite intr-un cristal stralucitor, a carui transparenta aduce aminte de calitatea esentiala a apei naturale Evian: puritatea. Cele cinci opere de arta reflecta priceperea incomparabila a mestesugarilor de la Casa Baccarat. Reflection Bottle, Tray Bottle, Bubble Bottle, Droplet bottle, Source Bottle dovedesc faptul ca aceasta colaborare a fost una de succes.

Sticlele colectiei Evian Haute Couture concepute de Jean Paul Gaultier au fost expuse in locatii exclusiviste in capitalele modei: Londra, Tokzo, Shanghai, New York, Moscow, Dubai, Melbourne si Paris!

Aceste creatii inegalabile au putut fi admirate rand pe rand in toate orasele mari ale lumii, iar pe 07 aprilie vor fi licitate la Artcurial, Paris. Suma rezultata va fi donata organizatiei RAMSAR, care va investi in conservarea unor importante zone umede de pe Glob, cauza sustinuta de Evian de peste 10 ani.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.