Setari Cookie-uri

Fashion House Outlet Centre surprinde din nou de sarbatori

Fashion House Outlet Centre, singurul centru de tip outlet din Romania, are din nou vesti bune pentru toata lumea! Cu ocazia sarbatorilor Pascale, Fashion House Outlet Centre anunta deschiderea a trei noi magazine, care vor completa oferta centrului: branduri renumite, cu reduceri de 30% pana la 70% in fiecare zi, pe tot parcusul anului.

Produse de marca de cea mai buna calitate pe segmentele de imbracaminte la moda, sport, denim, imbracaminte casual si leisure, haine pentru copii, incaltaminte si accesorii, precum si produse pentru casa sunt disponibile pentru a satisface orice dorinta a membrilor unei familii. Centrele Outlet de marca, prezente in aproape toate tarile lumii, ofera acelasi nivel de satisfactie a clientilor si garantie a calitatii ca si magazinele obisnuite din interiorul oraselor.

***

Fashion House Outlet Centre poate fi vizitat de luni pana sambata intre orele 10:00 – 21:00, iar duminica de la 10:00 la 20:00. Pentru vizitatorii care vor ajunge la locatie cu ajutorul transportului public, poate fi folosita linia RATB de autobuz nr. 236, care circula direct pana la sediul Centrului. Autobuzul opereaza intre centrul orasului si Fashion House din cadrul West Park Militari, zilnic intre orele 05:00 – 22:00. Se poate face si legatura cu linia 3 de metrou, la statia Pacii.

Programul de sarbatori al Fashion House Outlet Centre va fi urmatorul:

sambata, 18 aprilie: 10.00 – 18.00
duminica, 19 aprilie: inchis
luni, 20 aprilie: 12.00-20.00


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.