Setari Cookie-uri

Caravana transforma diabetul

Ca parte a programului social “Transforma diabetul”, compania Novo Nordisk organizeaza un tur national pentru a ridica un semnal de alarma cu privire la situatia diabetului in Romania. Dupa parcurgerea a mii de kilometri in jurul lumii, Caravana transforma diabetul va vizita patru mari orase din Romania: Cluj, Timisoara, Bucuresti si Iasi, in perioada 26 aprilie – 2 mai 2009, in scopul informarii populatiei cu privire la gravitatea si incidenta diabetului zaharat.

Caravana transforma diabetul va poposi in patru orase din tara: in Timisoara – pe data de 26 aprilie 2009, Cluj - pe data de 27 aprilie 2009, Bucuresti – pe data de 29 si 30 aprilie 2009 si Iasi - pe data de 2 mai 2009.

In scopul oferirii unor informatii detaliate referitoare la activitatile desfasurate in cadrul Caravanei transforma diabetul, dar si la traseul acesteia, Novo Nordisk a lansat www.transformadiabetul.ro, un site dedicat campaniei.

Novo Nordisk invita persoanele din Romania sa viziteze caravana pentru a afla mai multe despre diabet zaharat si cum pot pastra controlul asupra bolii.



Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.