Cum sa economisesti pentru micile tale placeri, fara sa renunti la calitate!

Cum sa economisesti pentru micile tale placeri, fara sa renunti la calitate!

In vremuri de criza sau nu, cumparand un produs de calitate economisesti bani.

In vremuri de criza sau nu, cumparand un produs de calitate economisesti bani.

Vrei sa faci economii si, in acelasi timp, sa nu te simti privat de micile tale placeri? Nu este foarte complicat atunci cand este vorba de baterii. Tot ce trebuie sa faci este sa incepi sa compari bateriile zinc-carbon obisnuite cu bateriile Duracell…si asta, pentru ca, sigur ti s-a intamplat sa-ti cedeze bateriile abia schimbate exact cand te pregateai sa-i faci o fotografie fetitei tale care incerca sa mearga cu pantofii tai cu toc.

Ei bine, bateriile Duracell dureaza de pana la 10 ori mai mult decat bateriile zinc-carbon obisnuite. Asa ca, in loc de 20 de minute, te poti bucura de pana la 200 de minute de muzica ta preferata sau de o multime de fotografii.

Si pentru ca dureaza de pana la 10 ori mai mult, bateriile Duracell te pot ajuta si sa economisesti bani de gym, bani pentru pantofii aceia verzi pe care ti-i doresti cu ardoare sau chiar bani de vacanta.

E usor sa alegi calitatea cand stii ca bateriile Duracell dureaza de pana la 10 ori mai mult decat bateriile zinc-carbon obisnuite. Cu Duracell iesi pe plus si la calitate si la cantitate.

Pret maxim recomandat de revanzare: Duracell (2 baterii tip AA) - 3.6 RON

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri