Setari Cookie-uri

Stop indiferentei!

Cristina Topescu crede ca Impreuna cu ii putem gasi pe copiii disparuti din Romania

Tuturor ar trebui sa ne pese ca numarul copiilor disparuti este in crestere. In dosarele Politiei sunt peste 300 de cazuri nerezolvate, unele de ani buni. Majoritatea copiilor pleaca din cauza violentei in familie, a depresiei si uneori a teribilismului exagerat. Cei mai multi dintre cei care au decis sa plece de acasa au varste cuprinse intre 11 si 18 ani. Dar “Impreuna ii putem gasi”!

Campania Focus are ca principal scop determinarea unei atitudini responsabile fata de copii disparuti. Reporterii Prima TV va vor prezenta cazuri impresionante si va vor informa cu privire la masurile care pot fi luate pentru a preveni disparitia copiilor. In acelasi timp, prin aceasta campanie Prima TV isi doreste sa obtina o implicare cat mai mare a intregii societati in efortul de cautare a minorilor disparuti, astfel incat sa creasca sansele ca acestia sa fie gasiti si recuperati in cel mai scurt timp posibil.

Cristina Topescu se va implica in mediatizarea si rezolvarea cazurilor cu micutii disparuti. Sambata, 23 mai, vedeta Prima TV, se va afla la evenimentul prilejuit de Ziua Internationala a Copiilor Disparuti. Pe 25 mai, prezentatoare jurnalului Focus va participa la Conferinta de presa de la Palatul Parlamentului. Evenimentul, realizat sub patronajul Presedinteului Senatului, Mircea Geoana, prilejuieste lansarea numarului european 116 000, pentru Copii Disparuti. In aceiasi zi el va fi lansat simultan in 10 tari: Belgia, Franta, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia si bineinteles Romania.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.