Knorr a lansat noua gama Knorr Salad Dressing – un amestec special de condimente pentru salate care, prin simpla adaugare de apa si ulei, se transforma usor si rapid intr-un dressing care imbraca orice salata intr-un gust savuros.

Ce este Knorr Salad Dressing?

Ce nu stiai despre lamai. 15 miracole pentru sanatatea ta

Noul Knorr Salad Dressing vine in intampinarea celor care s-au saturat ca salata sa aiba mereu acelasi gust. Prin cele patru variante disponibile, Knorr propune un dressing pentru salata usor de preparat: de fiecare data un alt gust, la fel de savuros, fie ca este vorba de o simpla salata pe care o prepari repede cu ceea ce ai in frigider, fie de o salata sofisticata pe care tocmai ai descoperit-o in revistele de lifestyle.

Salata, al treilea fel de mancare dupa sarmale si cartofi prajiti

Conform unui studiu privind obiceiurile de gatit ale romanilor, salata este al treilea fel de mancare preparat cel mai des de catre romani, dupa sarmale si cartofi prajiti . Conform aceluiasi studiu, in 90% dintre gospodariile din Romania se consuma salata mixta cel putin o data pe saptamana, iar in doua din zece gospodarii salata este pregatita in fiecare zi.

Despre gama Knorr Salad Dressing

Gama Knorr Salad Dressing cuprinde patru variante diferite pentru prepararea dressing-ului:

- Knorr Salad Dressing Mediteranean - un dressing cu savoare mediteraneana, pentru o salata gustoasa si racoritoare;
- Knorr Salad Dressing Grecesc - un dressing foarte aromat pentru o salata hranitoare si ușoara, ideala in lunile toride de vara;
- Knorr Salad Dressing cu ardei si verdeturi - un dressing usor picant, pentru o salata cu gust intens si savuros;
- Knorr Salad Dressing Tzatziki – la care se adauga iaurt proaspat si se obtine un dressing racoritor pentru salata de castraveti in stil grecesc.

Produsele sunt disponibile in pliculete de 9g, la conținutul carora adaugand trei linguri de ulei si trei linguri de apa se obtine o cantitate suficienta de dressing pentru patru portii de salata. Pretul recomandat de producator este de 1.89 RON.

Salata, o bomba de gusturi!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: