Setari Cookie-uri

Nicolae Voiculet si sunetul naiului alaturi de Africa

In data de 3 iunie 2009, in cadrul evenimentului Africa in misiune diplomatica, Nicolae Voiculet a sustinut un recital alaturi de orchestra sa, la invitatia organizatorilor, avand misiunea de a realiza artistic puntea de legatura intre doua lumi, atat de apropiate printr-un element comun: francofonia.

In data de 3 iunie 2009, in cadrul evenimentului „Africa in misiune diplomatica”, Nicolae Voiculet a sustinut un recital alaturi de orchestra sa, la invitatia organizatorilor, avand misiunea de a realiza artistic puntea de legatura intre doua lumi, atat de apropiate printr-un element comun: francofonia.

„Traim intr-o lume noua, in care dialogul intre culturi este o prezenta cotidiana. Ma simt extrem de onorat sa cant pe aceasta scena in fata unui astfel de public. Sunetul meu, va reprezenta contopirea unor lumi diferite. Muzica viitorului, cred eu, este muzica in care se intalnesc si se contopesc cele mai indepartate elemente culturale unite cu toate sub puterea sunetului.”, a afirmat maestrul Nicolae Voiculet.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.