Profesionistii modei vin la Bucuresti

Profesionistii modei vin la Bucuresti

I-Dea GRUP, in colaborare cu Romanian Fashion Bloggers, initiaza seria de intalniri cu ôProfesionistii modeiö, incepand de vineri, 5 iunie, ora 18.00, la Galeria Ceramica 7, din Hanul cu Tei (zona Lipscani).

I-Dea GRUP, in colaborare cu Romanian Fashion Bloggers, initiaza seria de intalniri cu “Profesionistii modei”, incepand de vineri, 5 iunie, ora 18.00, la Galeria Ceramica 7, din Hanul cu Tei (zona Lipscani).

“Profesionistii modei” este un proiect demarat cu scopul de a atrage atentia asupra diferitelor "meserii ale modei" si de a le legitima. In cadrul primei intalniri, publicul va sta de vorba cu Andreea Inankur, figura din spatele dadamoda.info, si cu Adina Necula, editor de moda si stilist pentru hotcity.ro. Ele vor discuta despre fashion blogging, o noua forma de jurnalism online, despre blog ca instrument de promovare si despre marketing-ul de moda.

« Ma bucur nespus ca RFB initiaza si primul proiect care coincide cu ce ne-am propus la prima intalnire RFB, unde fiecare membru a promis ca va schimba cu ceva industria modei romanesti.», spune Roxana Radu, membru fondator RFB.

« Impreuna ne-am propus sa formam fizic – spatiul I-Dea GRUP, si online – RFB.ro, un loc de intalnire al profesionistilor modei, o platforma de dezvoltare si de informare pentru cine isi doreste sa devina un profesionist al modei. «, spune Alina Ene, reprezentant I-Dea Grup.

« Profesionistii modei« se adreseaza acelui segment de piata care are nevoie de serviciile unor astfel de profesionisti, dar si studentilor din cadrul modei, care trebuie sa stie ca exista un viitor, pe langa cel de designer vestimentar.

Andreea Inankur este cunoscuta in mediul online pentru DaDaMODA, un fashion blog in plina ascensiune, iar Adina Necula s-a remarcat ca stilist si editor de moda. Cele doua au pus bazele Ponytail Media, o agentie de comunicare online si fashion marketing, specializata pe brand-uri de moda, make-up si beauty.

Romanian Fashion Bloggers (RFB) reprezinta bloggerii romani de moda, fie ca acestia lucreaza in industria modei romanesti, sau sunt doar pasionati de moda. RFB se considera a fi o comunitate, un blog colectiv si informational si o platforma unde se poate comenta liber despre moda in diversele ei forme - de la fotografie la modelling. I-Dea GRUP este format dintr-un grup de tineri profesionişti in domeniul modei care si-au propus sa demonstreze ca tinerele talente din România sunt valori care trebuie preţuite, capabile sa gaseasca soluţii bazate pe cunoaştere, experienţa dar, mai ales, pe ideile care fac diferenţa. I-DEA GRUP propune o soluţie simpla: crearea unei echipe care, prin cumul de competenţe, sa se faca vizibila pe piaţa serviciilor de moda si care sa genereze proiecte comune.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri