Incepand cu 12 iunie, petrecerile Jagermeister continua, in urmatoarele luni, pe litoralul romanesc. Pana in toamna le veti putea gasi pe cele 4 Wild Cats la mare, intr-o noua formula, cu costume noi si show-uri spectaculoase. Proiectul Wild Cats, lansat anul trecut in Romania de Jagermeister, a devenit intr-un timp foarte scurt o caracteristica inconfundabila a bauturii germane.

Bauturi fine pentru cocktailuri de Craciun

Dupa succesul din 2008, „Pisicile salbatice” au inceput anul acesta in forta, avand in doar cateva luni peste 100 de show-uri in locatii premium din toata tara. Din 12 iunie fetele incep „sejurul” la mare, iar petrecerile Jagermeister vor avea loc in locatii din Mamaia, Costinesti, Neptun si Vama Veche. Vestimentatia celor patru Wild Cats pentru perioada de vara a fost special creata de catre stilistul Mircea Barbulescu, unul dintre cei mai apreciati designerii pentru acuratetea lucrarilor sale. Look-ul spectaculos al fetelor este realizat de make-up artist-ul Maria Pauna, una dintre cele mai respectate specialiste din domeniu.

Ca si anul trecut, Costin Tarsoaga - unul din cei mai premiati barmani romani la concursurile nationale si internationale de profil - le antreneaza pentru flair bartending si prepararea cocktailurilor, iar bebelusa Oana este responsabila de momentele de dans provocator. Wild Cats vor fi prezente pe toata perioada verii in cele mai cunoscute statiuni, avand 3 – 4 spectacole pe saptamana. Din toamna vor fi reluate show-urile in tara. Anul acesta, cele patru „pisici” au fost invitate de catre producatorul Mast – Jagermeister in Germania. Fetele au vizitat fabrica din Wolfenbuttel, in care se produce una dintre cele mai iubite bauturi germane si au descoperit, odata in plus, valorile marcii pe care ele o promoveaza: diferit, provocator, salbatic.

O reteta secreta si irezistibila

Nedivulgata pana in ziua de azi, reteta bauturii Jagermeister contine 56 de ingrediente naturale din randul plantelor, radacinilor si fructelor. Scortisoara, cuisoarele, ghimbirul, sofranul si coriandrul sunt doar cateva dintre aromele care se regasesc in reteta unica si inca secreta a celebrei bauturi. Compania Mast-Jagermeister produce exclusiv Jagermeister, iar ingredientele necesare fabricarii bauturii germane sunt livrate din toate colturile lumii, de cateva ori pe an, la fabrica din Wolfenbuttel, singura unde se produce Jagermeister. Sortate in urma unui sever control calitativ, ingredientele sunt cantarite conform retetei originale, iar blending-ul rezultat este maturat in butoaie de stejar, timp de 12 luni. Prin intermediul acestui proces de un an, bautura capata un gust unic, nici prea amar, nici prea dulce, dar foarte aromat si cu o concentratie de alcool de 35%. Pentru a putea fi savurata cat mai bine, se recomanda ca bautura Jagermeister sa fie consumata ca ice cold shot. Totodata, iubitorii marcii o pot savura si sub forma de mixuri si cocktailuri extrem de variate.

Bauturile acidulate, un pericol pentru sanatatea dentara
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: