Alaptarea este un proces natural si simplu, ce ofera bebelusului dumneavoastra hrana ideala pentru a creste si a se dezvolta sanatos.

Celebrăm femeia cu seturi de îmbrăcăminte mamă și fiică adorabile!

Este in acelasi timp si o cale sigura de a va atasa cu tandrete si dragoste de copilul mult asteptat.
In multe cazuri, insa, iritatiile si fisurile ce apar la nivelul mamelonului in timpul alaptarii pot transforma acest moment placut intr-un proces dureros si inconfortabil, ducand chiar la intreruperea prematura a alaptarii.

Tratarea corecta a acestor neplaceri poate evita complicarea lor si se poate obtine o vindecare mai rapida.

De aceea, Bioclin a creat gama Multi-Mam , gama completa si sigura pentru ingrijirea mamelonului in perioada alaptarii, pentru ca fiecare mamica sa se bucure cat mai mult de aceasta perioada minunata.

Gama Bioclin Multi –Mam cuprinde:

Multi-Mam Balm- Gel pentru mameloane sensibile si iritate

Compus din uleiuri vegetale, hidrateaza si previne fisurarea mamelonului in timpul alaptarii. Se poate aplica preventiv cu 2-3 luni inainte de nastere.

Multi-Mam Lanolin – Unguent pentru mameloane crapate si uscate

Este cel mai apropiat produs de grasimea umana a pielii( lanolina medicala ultrapurificata) si ofera o protectie optima mentinand pielea moale si supla.

Multi-Mam Comprese – Comprese impregnate cu gel bio-activ pentru prevenirea si tratarea ragadelor.
Au efect rapid de calmare a durerii si stimuleaza procesul natural de regenerare a tesutului. Previn infectarea ragadelor si asigura o vindecare mai rapida.

Produsele Multi-Mam sunt 100% naturale, hipoalergenice si nu necesita indepartarea de pe san inaintea alaptarii

Bioclin este compania olandeza care a dezvoltat conceptul bio-activ 2QR extras din planta de Aloe barbadensis ce sta la baza produselor Multi-Mam. Gelul de Aloe barabdensis are actiune antiinflamatoare, stimuleaza mecanismul natural de regenerare a tesutului si accelereaza procesul de vindecare si cicatrizare.

Pret recomandat:

Balm = 40 ron
Lanolin = 40 ron
Comprese = 42 ron

Mesaje pentru mama: de 8 Martie și pentru fiecare zi
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: