Setari Cookie-uri

Reduceri!!!

Fashion House Outlet Centre, singurul centru de tip outlet din Romania, va invita sa profitati de promotia Reduceri de Soc. In perioada 22 iunie -16 august 2009, vizitatorii vor beneficia de discounturi suplimentare aplicate reducerilor de 30% pana la 70% existente pe tot parcursul anului la produsele de marca prezente in centru.

Fashion House Outlet Centre, singurul centru de tip outlet din Romania, va invita sa profitati de promotia “Reduceri de Soc”. In perioada 22 iunie -16 august 2009, vizitatorii vor beneficia de discounturi suplimentare aplicate reducerilor de 30% pana la 70% existente pe tot parcursul anului la produsele de marca prezente in centru.

“Prin ofertele noastre ne adaptam perfect acestei perioade economice dificile in care consumatorii devin mai atenti la investitiile lor si isi doresc mai multa valoare pentru banii cheltuiti pe produse vestimentare si nu numai. De aceea, Fashion House Outlet Centre reprezinta solutia ideala pentru consumatorii care nu vor sa renunte la calitate, punandu-le la dispozitie brandurile lor preferate la preturi foarte accesibile pe tot parcusul anului, ceea ce ne distinge in peisajul retailului romanesc,” declara Mia Deaconu, Marketing Manager Fashion House Outlet Centre.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.