Setari Cookie-uri

Sensiblu va invita la punctul mobil de dermoanaliza din Mangalia si Neptun

Sensiblu desfasoara actiuni de dermoanaliza in judetul Constanta intre 26 iunie si 5 iulie. In zonele plajelor Mangalia si Neptun se va afla cate un punct mobil de dermoanaliza. Aici un medic dermatolog si un expert in cosmetologie vor face consultatii personalizate si vor recomanda produsele potrivite pentru ingrijirea si protectia pielii.

UVB – provoaca arsuri;
UVC – sunt cele mai periculoase.

Nu exista fotoprotectie absoluta, iar fotoprotectie inalta inseamna un bronz mai lent;
Expunerea la soare fara filtru de protectie duce la o imbatranitre celulara precoce si la accentuarea ridurilor;

Persoanele care au un numar mai mare de 30-40 de alunite prezinta un risc crescut pentru dezvoltarea cancerului de piele;

Exista suplimente nutritive si alimente care ajuta la prelungirea bronzului pana la 3 luni.

Ce sunt produsele dermocosmetice?

Derocosmeticele se gasesc numai in farmacii si sunt cosmetice special create in functie de tipuri de piele si probleme ale pielii clar definite. Formulele lor sunt create impreuna cu dermatologi, de cele mai multe ori. In plus fata de rolul cosmetic, ele vin in completarea anumitor tratamente dermatologice sau previn recidiva unor probleme de piele (ex: dermatite de contact, atopice, eczeme de diverse tipuri, rush-uri, acnee, etc). Tocmai pentru ca sunt hipoalergenice, utilizarea lor este sigura pentru cele mai sensibile si reactive persoane. Aceasta inseamna de obicei ca nu contin parabeni, parfumuri sau coloranti - adica substante care de obicei pot declansa reactii atopice. In plus, sunt fabricate in conditii sterile.

Aceste produse sunt testate prin diverse teste (in vitro sau in vivo), componentele lor sunt alese cu grija si de obicei provin de la laboratoare cu renume sau cu expertiza in "manuirea" unui anumit element curativ (cel mai adesea, apa termala).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.