Daca ai putea sa primesti vara intr-o sticla? Plaja fierbinte, raze de soare, arome exotice si distractie cat cuprinde. Noul Redd’s Sun, cu arome de guava si lime, are toate ingredientele unei doze perfecte de vara incendiara.

BECK’S aduce în România patru tipuri de bere inspirate din locurile deosebite ale lumii

Se anunta in curand temperaturi din ce in ce mai ridicate, iar asta nu poate sa fie decat in avantajul tau. Terasele si parcurile au devenit destinatiile perfecte pentru o intalnire cu cele mai bune prietene, una plina de buna dispozitie si culoare. Iar pentru a aduce un plus de savoare acestor intalniri trebuie sa incerci Redd’s Sun, cea mai noua aroma a berii cu note fructate de la URSUS Breweries. Ai acum inca un motiv pentru a descoperi noi senzatii si de a le impartasi cu prietenii. Cu noul Redd’s Sun poti vorbi liber despre ele, pentru ca Redd’s Sun se defineste cel mai bine prin “Small Talk, Big Fun”.

Redd’s Sun vine in intampinarea verii cu o combinatie surprinzatoare al carei rezultat este o bere de calitate superioara, fina, cu arome naturale de guava si lime, usor acidulata si mai putin amaruie. Redd’s Sun are grad normal de alcoolizare (4,5%), pentru a te bucura de aceeasi experienta placuta a unei beri reci intr-o zi de vara. Poti alege prospetimea si gustul unic, originalitatea, spiritul tanãr si bucuria, adica atmosfera Redd’s Sun! Discutiile relaxate purtate de fete la o bere, bucuria de fi inconjurat de prieteni, putin flirt, multa culoare, soare si amuzament. O zi desprinsa dintr-o vara stralucitoare, din peisajul careia nu lipseste tentatia de a-ti face noi prieteni si distractia.

Redd’s Sun apare la un an distanta de la momentul in care URSUS Breweries a schimbat parerea femeilor despre bere, aducand Redd’s, prima bere cu aroma naturala de lamaie pe piata romaneasca. Redd’s a intrat rapid in topul preferintelor femeilor si acum este gata sa surprinda cu noua aroma exotica.

Preturi recomandate:
- sticla twist-off 0,33 l: 2,4RON
- sticla 0,5 l: 2,4 RON
- doza 0,5 l: 2,8 RON

STUDIU: Consumul moderat de bere poate ameliora simptomele asociate perioadei post-menopauza
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: