Setari Cookie-uri

Inmanarea premiilor Miss Universe Romania 2009

A avut loc inmanarea premiilor Miss Universe Romania 2009, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta in incinta Regent Casino, de pe Calea Victoriei. Bianca Elena Constantin, castigatoarea concursului de anul acesta si reprezentanta Romaniei in Bahamas, a fost prezenta la eveniment, impartasind celor prezenti planurile sale de viitor pentru urmatoarea perioada.

Un alt moment important al conferintei de joi a fost inmanarea premiilor din partea sponsorilor. Castigatoarele Bianca Elena Constantin (Marele Premiu Miss Universe® Romania 2009 si

Premiul Presei), Elena Cristina Oprea (Miss Popularitate), Ioana Natalia Onet (locul III), Liana Maria Timis (locul II si Miss Fotogenie) si Georgeta Filip (locul I) au primit premii in valoare de peste 100.000 Euro din partea Porsche Romania, Vertu, Zen Diamond, Silhouette, Longines, Nissa, Bien Savvy, ID Sarrieri, World Class Fitness, Hewlett-Packard Romania, Anastasia Soare Beverly Hills, Ministerului Turismului cu sprijinul Cocor Spa Hotel, Debenhams, Sensiblu si Avon.

„Asa cum mentionam si la inceputul concursului, Miss Universe® Romania nu este doar un simplu concurs de frumusete, ci este in egala masura, un proiect turistic si cultural. Pe data de 13 august, in Bahamas va avea loc o licitatie in care fiecare tara participanta in concurs va aduce din partea sa un cadou national. Ne bucuram ca in cadrul acestei licitatii suntem reprezentati de artistul plastic Ioan Nemtoi, care a avut placerea de a ne dona una din minunatele sale lucrari. In urmatoarea perioada, pe site-ul oficial www.missuniverseromania.com, romanii de pretutindeni vor putea alege una din cele 3 lucrari de arta expuse, ca fiind cea mai reprezentativa culturii noastre romanesti”, a declarat Mike Costache, Presedintele Miss Universe® Romania.

23 august este momentul in care romanii din toate colturile lumii trebuie sa fie alaturi de Bianca Elena Constantin, castigatoarea Miss Universe® Romania 2009 la finala concursului din Bahamas!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.