Setari Cookie-uri

Superantioxidanti in meniul frufru

Dupa ce a adus pe piata brandul Innocent, cel mai faimos brand de smoothies din lume, frufru introduce pe piata din Romania Joozi, primul brand de smoothies BIO cu superfructe amazoniene acai, acerola, caju, abacaxi, maracuja si mango.

Dupa ce a adus pe piata brandul Innocent, cel mai faimos brand de smoothies din lume, frufru introduce pe piata din Romania Joozi, primul brand de smoothies BIO cu superfructe amazoniene –acai, acerola, caju, abacaxi, maracuja si mango.

“Joozi se incrie perfect in meniul frufru deoarece este un produs cu o foarte mare valoare nutritionala, superfructele amazoniene avand proprietati antioxidante mult mai puternice decat fructele obisnuite. Ce poate fi mai grozav in materie culinara decat faptul ca aportul de minerale, vitamine si alte bunatati este imbinat cu un gust care iti bucura ziua.” a declarat Mihai Simiuc, fondator frufru.

Joozi are la baza superfructele ACAI, ACEROLA, fructul de CAJU, ABACAXI, Mango si Maracuja, care permit o diversitate de combinatii inedite, toate cu o valoare nutritionala ridicata. Superfructele si au castigat notorietatea in special proprietatilor antioxidante, antioxidantii avand un rol important in incetinirea procesului de imbatranire a organismului, prevenirea bolilor cardiovasculare si a diferitelor forme de cancer.

ACAI-ul este pe primul loc in topul produselor antioxidante, dovedindu-si eficienta in diete si in tratamentele anti-aging. Acerola este fructul cu cel mai bogat continut de vitamina C, fiind de 20 ori mai bogat in vitamina C decat portocala. Fructul de Caju ajuta la scaderea colesterolului, iar Abacaxi este foarte eficient in tratarea artritelor, combaterea pierderilor de memorie si a starilor depresive.

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.