Setari Cookie-uri

Viata de vedeta la Hollywood

In urma castigarii concursului Miss Universeョ Romania 2009, Bianca Elena Constantin a primit din partea Anastasiei Soare, o serie de servicii de infrumusetare in capitala mondiala a showbiz-ului, Los Angeles.

In urma castigarii concursului Miss Universe® Romania 2009, Bianca Elena Constantin a primit din partea Anastasiei Soare, o serie de servicii de infrumusetare in capitala mondiala a showbiz-ului, Los Angeles.

Aflata de la inceputul lunii iulie in Statele Unite ale Americii, Bianca Elena Constantin, a intrat pe mainile profesionistilor recomandati de Anastasia Soare. Cu o experienta de 20 de ani in domeniul frumusetii la Hollywood, “Regina Sprancenelor” a mobilizat o armata de stilisti care au avut o misiune principala: desavarsirea frumusetii Biancai. Primul pas a fost facut in salonul Anastasia Beverly Hills. Aici au fost nuantate si conturate sprancenele reprezentantei noastre la Miss Universe® 2009. Timp de trei ore, Anastasia a folosit metode unice, accentuand detalii care ii confera acum Biancai o privire ce va atrage atentia chiar si celor mai severi membri ai juriului.

Cel de-al doilea punct important din program a fost alegerea unei nuante a parului Biancai, cat mai apropiata de cea naturala. In acest sens a fost facuta programarea la salonul lui Tracy Cuningham. Acolo Bianca si-a asteptat randul in compania actritei Renee Zellweger. Intr-un salon plin de vedete si inconjurat de paparazzi, Tracy a reusit, intr-un timp record de sapte ore, sa evidentieze gama cromatica si stralucirea plajelor din Malibu, in reflexiile calde ale parului Biancai. Dupa analize elaborate ale fizionomiei, echipa a decis ca forma pe care trebuie sa o aiba parul reprezentantei Romaniei la Miss Universe® 2009, este cea data de bucle naturale, obtinute prin tehnici unice.

Dupa un program atat de incarcat Bianca Elena Constantin a trebuit sa treaca pe la sala de fitness, pentru a afla cele mai eficiente metode de intretinere a tonusului musculaturii, folosite de starurile din Los Angeles. Aici a fost asteptata de Teddy Bass - celebrul antrenor al vedetelor, care a programat-o pe Bianca dupa Cameron Diaz si inaintea lui Jennifer Lopez. Teddy le instruieste de mai multi ani si pe Paris Hilton, Lucy Liu, Christina Applegate si altii.

Dupa antrenamentul extenuant la care a fost supusa, Bianca a primit o lista cu exercitii ce vor trebui executate zilnic, pana la data competitiei Miss Universe® 2009. Astfel, reprezentanta noastra nu va avea nicio dificultate in a rezista programului sever impus de organizatorii concursului.
Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.