Setari Cookie-uri

Viata de vedeta la Hollywood

In urma castigarii concursului Miss Universeョ Romania 2009, Bianca Elena Constantin a primit din partea Anastasiei Soare, o serie de servicii de infrumusetare in capitala mondiala a showbiz-ului, Los Angeles.

Un alt obiectiv important a fost insusirea tehnicilor de machiaj. In acest sens, Bianca s-a prezentat la intalnirea cu Vanessa – specialist in make-up. Dupa ce a intrat in posesia unei truse special conceputa pentru Miss Universe® Romania 2009 cu produse Anastasia Beverly Hills, Bianca Elena Constantin a exersat ore intregi metodele necesare realizarii machiajelor de zi, seara, pentru sedinte foto sau filmari. Astfel, ea va fi pregatita pentru concursul din Bahamas, unde organizatorii nu vor asigura servicii de coafura sau machiaj pentru a nu favoriza, sau dimpotriva, defavoriza vreo concurenta.

Cu un corp de invidiat, par de vedeta hollywoodiana si o privire fermecatoare Bianca a fost pregatita sa cunoasca o serie de personalitati din Los Angeles printre care s-au numarat vedetele sportului american, Andre Iguodala, jucator profesionist de baschet in echipa Philadelphia 76ers si Warren Moon, fundas american de fotbal, singurul membru afro-american al Pro Football Hall of Fame.

Miss Universe® Romania 2009 a participat la ESPY Charity Gala, unde l-a cunoscut pe celebrul fondator al trustului Playboy - Hugh Hefner.

Cu ocazia implinirii a 54 de ani de la deschiderea Disneyland Resort California, Bianca Elena Constantin a fost invitata de ambasadorul Disney, domnul Quinn Shurian, la celebrarea acestui moment special.

Un alt moment important in pregatirea Biancai Elena Constantin a fost intalnirea cu Laura Mohberg, celebra make-up artist in portofoliul careia sunt incluse machiaje realizate pentru: Naomi Campbell, Halle Berry, Lucy Liu, Goldie Hawn, Bai Ling, Ziyi Zhang, Cynthia Nixon, actrita din "Sex and the City" sau Kate Bosworth. Bianca a primit sfaturi de la Laura Mohberg despre cum sa isi puna in valoare frumusetea ochilor si sa isi pastreze un ten de portelan.

Din tot acest program nu puteau lipsi sedintele foto, iar una dintre ele a fost realizata de celebrul fotograf Keith Lander, pe una dintre cele mai exclusiviste plaje din Malibu.

“Este prima calatorie pe care o fac peste ocean si marturisesc ca totul este coplesitor pentru mine. In decurs de cateva zile am reusit sa cunosc unul dintre orasele emblematice pentru Statele Unite ale Americii – Los Angeles. Am intalnit artisti pe care i-am admirat intotdeauna, profesionisti din showbiz de la care am invatat lucruri care-mi vor folosi o viata intreaga si am vizitat locuri pe care le vazusem doar in filme. De cand am castigat concursul Miss Universe® Romania 2009 traiesc ca intr-un vis frumos care sper sa continue in Bahamas, cu ocuparea unui loc cat mai bun, la finala Miss Universe® 2009” a declarat Bianca Elena Constantin, Miss Universe® Romania 2009.
Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.