Setari Cookie-uri

Salveaza Delta si pe CharityGift.ro!

Asociatia Salvati Dunarea si Delta si CharityGift.ro umfla un nou colac de salvare pentru Rezervatia Biosferei Delta Dunarii.

Asociatia „Salvati Dunarea si Delta” si CharityGift.ro umfla un nou colac de salvare pentru Rezervatia Biosferei Delta Dunarii. De astazi, gasesti pe www.charitygift.ro produse cu insemnele „Salvati Delta”. Cumparand unul din aceste produse, donezi automat 100% din pretul de achizitie catre Asociatia „Salvati Dunarea si Delta”.

Pe CharityGift.ro, vei gasi agende realizate in totalitate din hartie reciclata, pixuri si creioane din lemn, calendare cu imagini vechi surprinse pe traseul Dunarii – porturi, ocupatii, insule. Te poti pregati de o calatorie in Delta cumparand tricouri cu insemne antibraconaj, sepci si tricouri Stuffish pentru o partida de pescuit sau cani termorezistente. Toate aceste produse duc mai departe un mesaj eco-friendly, purtand insemnele Asociatiei „Salvati Delta”.

"De ce am ales CharityGift.ro pentru a ne promova si vinde produsele? Este foarte simplu: initiativa CharityGift.ro sustine ONG-urile si responsabilizeaza individul, fiind alegerea cea mai buna pentru o astfel de colaborare. CharityGift.ro ne-a sustinut si acum este randul nostru. Cei care sunt interesati sa cumpere produse promotionale realizate de Salvati Delta, le pot gasi acum pe acest site, iar cumparandu-le, ne vor sprijini in activitatile noastre viitoare in Delta si nu numai, insa vor sprijini si CharityGift.ro si alte ONG-uri", declara Costel Popa, director Asociatia „Salvati Dunarea si Delta”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.