Setari Cookie-uri

ALDO Fall/Winter 09 Trends

Colectia ALDO F/W09 este destinata personalitatilor urbane, celor care isi asuma riscuri. Tocul arhitectural, talpa plata sau tenesii de inspiratie vintage sunt elementele cheie in tendintele acestui sezon.

Colectia ALDO F/W09 este destinata personalitatilor urbane, celor care isi asuma riscuri. Tocul arhitectural, talpa plata sau tenesii de inspiratie vintage sunt elementele cheie in tendintele acestui sezon.

LUCKY STAR - WOMEN

Intoarcerea anilor ‘80

Lucky star se situeaza la limita dintre moda urbana si cea de club. Inspirata de artisti contemporani celebri precum M.I.A sau Lady Gaga si de style icon –urile din anii 80, Grace Jones sau Blondie, acest trend marcheaza revenirea umerilor structurati, a taliei pusa in valoare prin centuri late si a rochiilor stramte tip bandaj.

ALDO propune o linie de platforme cu toc subtire, botine cu decupaje si pantofi cu talpa plata, perfecta in combinatii cu hiturile sezonului de toamna: denim prespalat, colanti cu aspect metalic. Imprimeurile exotice, in special de zebra si reptile, se reintorc spectaculos in tendinte, impreuna cu accentele puternice de culoare, fucsia si albastru cobalt.

Tocurile sculptate si platformele sunt mai bine definite prin detalii arhitecturale si unghiuri drepte, si prin jocul de culori al materialelor pentru platforme. Lacul ramane puternic prezent la balerini si botinele stiletto.



HARD CANDY - WOMEN

Puternica, sexy, detine controlul


O combinatie moderna intre rock–and–roll si imaginea unei femei fatale; femeia Hard Candy este o forta a naturii, independenta si sigura pe sine. Inspirata de superstaruri precum Madonna, Gwen Stefani sau Cat Power, si de imaginea zeitelor rockului, acest trend este indraznet si plin de atitudine.

Fermoare, catarame, ornamente si lanturi sunt aplicate pe botine inspirate de bandajele medicinale. Metalul se alatura fasiilor de piele neagra in cele mai chic modele ale sezonului, in timp ce varfurile rotunde continua sa ramana in voga.

Pielea neagra, mata sau lacuita, accesorizata agresiv cu fermoare, catarame, ornamente si lanturi pe mai multe straturi este esentiala. Cizmele peste genunchi, purtate peste ciorapi opaci, creaza efectul unei siluete zvelte si sunt piese –cheie ale acestei linii.

WONDER LUST - WOMEN
Boema –hippy, indrazneata dar feminina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.