Setari Cookie-uri

Nuante de designer in noua colectie Debenhams

Sezonul acesta, Debenhams si designerii care creeaza colectii exclusive pentru galeria Designers at Debenhams au pregatit colectii uimitoare, care traseaza tendintele esentiale ale sezonului intr o viziune personala seducatoare si sofisticata.

Pe masura ce temperatura scade John Rocha transmite invitatia de a ne inveli cu tricotaje sofisticate. Linia Rocha.John Rocha este creata pentru orice silueta si incurajeaza descoperirea unui stil personal prin suprapuneri si combinatii ale pieselor. Oferta sa eclectica este inspirata de natura, cu tonuri neutre lucrate in piele si finisaje din blana sintetica. Prin detaliile delicate, Rocha experimenteza jocul cu texturile, broderiile si ornamentele, iar estetica finala se remarca prin simplitate.


Star by Julien MacDonald

Julien MacDonald intampina noul sezon cu o colectie ce imbratiseaza stilul si alura anilor `80. Acest deceniu al opulentei este exprimat prin acentuarea umerilor, rochii conice si folosirea fermoarelor, aplicatiilor si ornamentelor accentuate de culori electrice precum fuchsia, neon si nuante puternice de galben citic. Rezultatul acestui mix de culori si forme este un stil extra –glamour, cu piese menite sa atraga priviril
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.