Setari Cookie-uri

Mix-ul nelipsit de la petrecerile tale

De azi, nu mai trebuie sa faci niciun efort pentru a-ti pregati bautura preferata. Alexandrion Grup Romania a lansat incepand cu luna iulie 2009 un nou produs: Alexandrion Cola incadrat in categoria pre-mix. Alexandrion Cola, un party mix racoritor care trebuie doar desfacut pentru a da tonul oricarei petreceri.

Alexandrion Cola, un party mix racoritor care trebuie doar desfacut pentru a da tonul oricarei petreceri.

Alexandrion Cola se adreseaza mai ales tinerilor, atat femeilor cat si barbatilor si poate fi gasit intr-un ambalaj de 0,275 ml in segmentele de retail si HoReCa din toata tara.

“Inca din 2006, Alexandrion promoveaza la nivel national combinatia pentru petrecerea perfecta: brandy mixat cu cola. Acest obicei a devenit din ce in ce mai raspandit datorita eforturilor companiei de comunicare dar si datorita orientarii generale a pietei de bauturi alcoolice catre mix. Alexandrion Grup Romania, ca lider de piata isi asuma rolul de a educa consumatorii catre acest mod de consum al bauturilor alcoolice distilate si va investi in formarea aceastei pieti” declara domnul Valentiu Craescu, director comercial Alexandrion Grup Romania.

Pretul de vanzare, atat in segmentul de piata retail cat si in cel HoReCa, se va adresa segmentului premium.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.