Setari Cookie-uri

Al patrulea val de emancipare a femeilor

Feminismul a inregistrat un nou val: independenta absoluta de barbati chiar si in ceea ce priveste uneltele electrice

In acest context avem parte de un prezent care ne permite sa ne exprimam asa cum dorim, care ne da voie sa fim independente. Barbatii din vietile noastre sunt alaturi de noi datorita sentimentelor si nu pentru ca avem nevoie de ei, iar fiecare obstacol asteapta o solutie pe care o putem gasi singure. Astfel putem observa ca si domeniile considerate exclusiv dedicate barbatilor se deschid femeilor. Cel mai clar exemplu este unealta electrica Uneo de la Bosch gandita pentru femei si menita sa ofere raspuns la toate problemele pana acum rezolvate de barbati.

In acelasi ton cu eficienta diplomatiei femeilor, unealta electrica Uneo este usor de folosit, insa ofera aceleasi rezultate precum o unealta clasica. La o greutate de doar 1,1 kg, unealta poate fi folosita ca surubelnita cu acumulator, masina de gaurit cu percutie si ciocan rotopercutor. In plus, lipsa firelor il face mai comod in utilizare, iar incarcarea este similara cu cea a unui telefon mobil.

Indiferent cum vei dori sa iti exprimi personalitatea prin designul caminului tau – asamblarea mobilei, crearea unor noi rafturi, instalarea unor echipamente electrice, Uneo iti va da toata libertatea de miscare pe care o femeie cu idei inovatoare si forta de a le pune in aplicare o merita.

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul www.bosch.com.ro.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.