Feel it! Smell it !Youll love it!

Feel it! Smell it !Youll love it!
Kudika
4 Septembrie 2009

FRUTTINI este marca germana MANN & SCHRDER pentru ingrijirea corpului al carei concept este fundamentat pe combinatia dintre aspectul atractiv-inovator si sugestia ispitei fructului gata de cules. Eficienta substantelor active exclusiv naturale asupra texturii pielii este garantata de o alta exclusivitate: Fruttini se fabrica numai in Germania. Culoarea, mirosul si linia unica specifica ambalajelor , sunt avantajele competitive ce pozitioneza marca Fruttini in sfera interesului femeilor tinere .

FRUTTINI este marca germana MANN & SCHRÖDER pentru ingrijirea corpului al carei concept este fundamentat pe combinatia dintre aspectul atractiv-inovator si sugestia ispitei fructului gata de cules. Eficienta substantelor active exclusiv naturale asupra texturii pielii este garantata de o alta exclusivitate: Fruttini se fabrica numai in Germania. Culoarea, mirosul si linia unica specifica ambalajelor , sunt avantajele competitive ce pozitioneza marca Fruttini in sfera interesului femeilor tinere .

Brandul Fruttini ofera geluri de dus, lotiuni de corp, peeling de dus, deo parfum spray si vedeta liniei , untul de corp in cel mai generos ambalaj de pe piata (500 ml). Produsele hidrateaza, inmiresmeaza si innobileaza trupul celor care aleg inspirat experienta unei marci cu adevarat unice.

Gama clasica (gourmet basic) a marcii Fruttini este dezvoltata pe patru arome:

Cherry-vanilla = cirese – vanilie
Milky-orange = lapte – portocale
Passion fruit = fructul pasiunii
Coco-banana = cocos – banane

Din a doua jumatate a anului 2009, FRUTTINI nu ezita sa isi puna in valoare pozitia privilegiata din piata, aceea de trend –setter, propunand rasfatul genuin, prin dezvoltarea unei noi game: FRUTTINI SORBET.
Prospetimea si persistenta unor arome subtile anunta un deliciu garantat :nu doar intregului corp al celei care alege minunatele SORBET-uri, dar si norocosului partener.

Noua gama nu doar revolutioneaza simturile din nevoi tainice si adanci cu aromele selectionate, ci pregateste pielea pentru stralucirea unica :

Lime-mint = limeta –menta
Pineapple-prosecco = ananas-proseco (vin spumos)
Lychee-vanilla = lychee(fruct tropical asemanator zmeurei )-vanilie

Calitatea este sustinuta de complexitatea controlata a amestecului de vitamine B3, B5 si C, care asigura si amplifica capacitatea pielii de a-si mentine hidratarea fireasca , pastrand-o fina si delicata la atingere. Un complex de minerale explicit-natural ce cuprinde calciu, potasiu si magneziu, actioneaya decisiv si determina efecte benefice asupra pielii.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri