Setari Cookie-uri

Luna Igienei Orale Colgate

Colgate-Palmolive desfasoara in septembrie 2009 cea de-a XIII-a editie a programului educational “Luna Igienei Orale Colgate”. Proiectul este demarat la nivel national si are ca scop educarea publicului asupra importantei unei igiene orale corecte.

“ Inca de la momentul intrarii pe piata din România, Colgate-Palmolive a investit constant in educarea publicului in ceea ce priveste importanta unei igiene orale corecte, iar Luna Igienei Orale Colgate este un program la care tinem foarte mult, mai ales având in vedere ca fiecare editie s-a bucurat de un succes real in rândul consumatorilor. Vom continua investitiile in proiecte educationale puternice care sa aduca un plus de valoare consumatorilor nostri”, au declarat reprezentantii Colgate-Palmolive.

Mai mult, special pentru Luna Igienei Orale Colgate, pagina web www.colgate.ro va gazdui o sectiune dedicata acestui program, vizitatorii site-ului putând accesa spotul TV al campaniei sau cele mai noi informatii referitoare la ingrijirea orala.

Demarat in anul 1998, programul Luna Igienei Orale Colgate este cel mai complex program national de educare a populatiei in domeniul sanatatii orale, fiind parte integranta a unui complex de initiative cu impact local sau national, adresate publicului larg in scopul promovarii sanatatii orale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.