Setari Cookie-uri

Clara Sheller si In mintea Ericai, serialele din SEARA FETELOR!

Petrece o seara a fetelor, cu Erica Strange si Clara Sheller, la Hallmark Channel! Cele doua premiere: Clara Sheller si In mintea Ericai se adreseaza unui public tanar, cu varste cuprinse Intre 18 si 35 de ani, din mediul urban.

Petrece o seara a fetelor, cu Erica Strange si Clara Sheller, la Hallmark Channel! Cele doua premiere: “Clara Sheller” si “In mintea Ericai” se adreseaza unui public tanar, cu varste cuprinse Intre 18 si 35 de ani, din mediul urban.

Subiectele abordate In cele 6 episoade din Clara Sheller (sezonul I), respectiv In cele 13 episoade din “In mintea Ericai” (sezonului I) sunt la fel de Indraznete ca si eroinele insele. Sunt probleme de actualitate, in dragoste sau in viata de zi cu zi, care ne pot pune in pericol fericirea. Decizii care, odata luate, ne-au marcat definitiv existenta si numai un psihoterapeut ne-ar mai putea schimba emotiile trezite de acele experiente (cazul Erica). Sau poate, cautand dragostea vietii noastre in sute de persoane, nu observam ca persoana de sub nasul nostru este de fapt adevarata fericire (cazul Clara).

La ce viseaza Clara Sheller si Erica Strange? La 30 de ani, tinere, frumoase, inteligente, vor gasi oare ceea ce au asteptat o viata – sotul perfect, poate si doi copii? Afla povestile celor doua fete In fiecare duminica, din 27 septembrie.

IN MINTEA ERICAI (BEING ERICA)
In fiecare duminica, de la 20.00

“O stii pe fata aceea care obtine mereu tot ce-si doreste? O slujba grozava, un barbat minunat, o viata perfecta? Eu nu sunt fata aceea.” Erica Strange

Viata nu-i aduce nimic concret Ericai Strange. La 32 de ani se pare ca toate planurile ei din adolescenta au dat gres – dragostea vietii ei n-a mai aparut, cariera perfecta nu s-a intamplat si cei doi copii frumosi par la fel de departe acum, pe cat erau si atunci. In opinia ei, doar trecutul e devina. Si, colac peste pupaza, ajunge in spital dupa o serie de incidente...

Dar norocul ii surade si totul e pe cale sa se schimbe cand il Intalneste pe misteriosul doctor Tom, un terapeut care pare sa stie multe despre ea. O provoaca sa-si schimbe viata, iar Erica apuca aceasta sansa cu ambele maini – si uite asa calatoreste In timp pentru a-si confrunta problemele din trecut.

Adolescenta din nou, dar cu mintea unui adult, are acum ocazia sa indrepte greselile din trecut si sa-si schimbe cursul propriei sale istorii…

CLARA SHELLER, sezonul I
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.