Kudika
2 Octombrie 2009

Bianca Elena Constantin, Miss Universe Romania 2009, va fi prezenta la cel mai important targ de nunti din Statele Unite - National Bridal Market - care se va desfasura la Chicago, in perioada 3-6 octombrie 2009.

Bianca Elena Constantin, Miss Universe Romania 2009, va fi prezenta la cel mai important targ de nunti din Statele Unite - „National Bridal Market” - care se va desfasura la Chicago, in perioada 3-6 octombrie 2009.

Bianca a fost invitata sa participe, in calitate de model, pentru casa de moda Alexia Designs. Specializata pe segmentul de haute couture avand reprezentante in Marea Britanie, China si Statele Unite ale Americii, casa de moda Alexia Designs a ales-o pe Bianca Elena Constantin drept cea mai noua imagine pentru tinutele sale speciale.

"Bianca are o frumusete angelica. Are acel zambet de un milion de dolari, pe care ar trebui sa si-l doreasca toate vedetele de la Hollywood. Fotografiile Biancai din catalogul 2010 au adus o crestere substantiala vanzarilor casei noastre si ne bucuram sa aducem un aer de prospetime imaginii noastre" a declarat Henry Mazzoni - Presedintele Alexia Designs.

Colaborarea Biancai cu Alexia Designs a inceput in perioada pe care a petrecut-o in Statele Unite, cand a castigat castingul la care a participat. Desi nu a fost un casting usor, Bianca defiland alaturi de modele consacrate din New York, tanara reprezentanta a Romaniei la concursul Miss Universe 2009, a fost aleasa pentru a imbraca creatiile casei de moda. Remarcata de Fadil Berisha, fotograful oficial al concursului Miss Universe, Bianca a realizat impreuna cu acesta catalogul Alexia 2010, ce va fi promovat la targul din octombrie de la Chicago.

"Sedintele foto pentru catalogul Alexia 2010 s-au derulat pe o perioada de 3 zile si marturisesc ca atat Fadil Berisha cat si Henry Mazzoni, Presedintele Alexia Designs, m-au facut sa ma simt ca o adevarata printesa. A fost o experienta noua pentru mine si am invatat multe lucruri pe care un model profesionist trebuie sa le aiba in vedere la sedintele foto. Sper ca acesta sa fie doar inceputul carierei mele de model in Statele Unite ale Americii” a declarat Bianca Elena Constantin.

Dupa experienta din Chicago, Bianca Elena Constantin isi va continua studiile la Facultatea de Drept si va activa ca ambasadoare a fundatiei Blue Heron in Romania, implicandu-se in diverse proiecte de strangere de fonduri pentru sprijinirea financiara a tinerilor studenti.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: