Delia Matache i-a servit cu crispy strips si aripioare picante pe toti clientii restaurantului KFC Mosilor joia trecuta, cand vedeta si-a intrat perfect in rolul de casiera.

Parerea lui Radu: Ce rol are ce face Delia Matache?

Aflata acolo pentru a filma un nou episod din reality-show-ul “In papuci de vedeta” difuzat de Kanal D si gazduit de Andreea Banica, Delia a preluat disciplinata si cumintica toate comenzile clientilor, servindu-i pe toti cu zambetul pe buze.

Cum show-ul Tv presupune ca Delia sa traiasca timp de o zi viata unui om obisnuit, vedeta a fost tratata ca oricare angajat al KFC, insa acest lucru nu i-a ingreunat deloc misiunea. Echipa KFC a primit-o cu bratele deschise ca pe orice alt nou coleg, a ajutat-o sa se integreze si i-a oferit tot suportul necesar pentru a face fata job-ului. Astfel, locatia de pe Mosilor, recent inaugurata, a devenit in scurt timp un adevarat furnicar de admiratori.

Mai mult decat atat, Delia s-a aratat cu adevarat incantata de proiectele “angajatorilor” sai de la KFC Romania si a dorit sa afle cat mai multe despre programul de strangere de fonduri “Vreau in clasa a noua” derulat in aceasta perioada in toate restaurantele KFC din tara.

Emisiunea “In papuci de vedeta” ce o va avea ca protagonista pe Delia Matache va fi difuzata duminica, 18 octombrie, de la ora 15.30, la Kanal D.

Tavi Clonda: Nu am rabdare sa o insotesc pe Gabi la shopping, desi ea vine cu mine cand eu am nevoie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: