Setari Cookie-uri

Antreprenoriatul feminin in Europa vazut din Romania

ESSEC Business School Romania Foundation in parteneriat cu Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin (ADAF), Camera de Comert si Industrie Bucuresti (CCIB) si European Project Consulting au organizat joi, 22 octombrie, la Bucuresti conferinta Antreprenoriatul feminin in Europa.

Dezbaterile au fost conduse de Viviane de Beaufort, profesor universitar de drept European la ESSEC Business School, doctor in drept european si licentiata in stiinte politice si drept la universitatea Paris I – Sorbona. Au mai luat de asemenea parte la discutii si Nicolae Vasile, vicepresedinte CCIB, si Marius Enachescu, vicepresedinte cu rang de secretar de stat al Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica (ANCS).

Viviane de Beaufort este, de altfel, si initiatoarea programului “Antreprenoriatul la feminin”, implementat cu succes in martie 2008 in Franta, program pe care doreste sa il implementeze si in Romania. In acest sens a fost realizat un proiect, care se afla astazi in curs de evaluare pentru a primi finantare in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

La eveniment au participat aproximativ 50 de invitati: oameni de afaceri, intreprinzatori, profesori universitari, studenti si specialisti in fonduri structurale europene.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.