Setari Cookie-uri

Secretul puterii tale de seductie

Atunci cand te pregatesti pentru o seara incendiara, vrei sa arati senzational. De regula, te simti atragatoare atunci cand porti o rochie feminina. Sau cand iti pui pantofi cu toc. Sau cand te strecori intr-o lenjerie sexi. Cu toate astea, nu ceea ce porti face diferenta, ci atitudinea. Iar pentru o atitudine provocatoare trebuie sa te simti bine in pielea ta.

Sapunul intim On Line cu extract de musetel are o actiune blanda, oferindu-ti o senzatie de prospetime si confort. Musetelul este recunoscut pentru proprietatile sale antialergice si antiseptice, ajutand la prevenirea aparitiei bacteriilor responsabile de producerea iritatiilor si infectiilor. Efectul de improspatare se va mentine pe parcursul intregii zile, fara ca tu sa mai simti vreo senzatie de disconfort.

Galbenelele se numara printre cele mai folosite remedii naturale in igiena intima datorita efectelor sale antiinflamatoare, calmante si revitalizante. Sapunul intim On Line cu galbenele curata delicat si actioneaza eficient asupra iritatiilor zonei intime pentru ca tu sa te bucuri din plin de fiecare moment al zilei... sau al serii.

Sapunurile intime On Line sunt disponibile in supermarketurile si hypermarketurile din tara la pretul recomandat de 7,75 lei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.