Setari Cookie-uri

Atentie: Un nou salon in oras!

KEUNE HAIRCOSMETICS reprezinta un punct de reper in industria produselor profesionale. Fondata in 1921, compania lanseaza solutia de permanet, produs folosit si azi in intreaga lume. Renumele marcii este consolidat prin lansarea in premiera europeana a lacului fixativ si ulterior a spumei de coafat. Asadar, Keune reprezinta azi o afacere de familie ce se desfasoara in peste 80 de tari, Romania alaturanduli-se in anul 2005.

Spatiul este un tot unitar in ceea ce priveste conceptual de hair fashion, caci sub acelasi acoperis se desfasoara atat cursurile de coafura Cornel Saru, cursurile Academiei Keune cat si activitatea destinata publicului larg si anume coaforului denumit Studio Fashion Hair unde activeaza profesorii ce predau fie in cadrul scolii fie in cadrul Academiei.

Astfel, publicul larg are acces la servicii de cea mai buna calitate, garantie oferita de o echipa dinamica, capabila si in permanenta specializata conform noutatilor in domeniu. Experienta sa vasta si multiplele sale specializari la diverse scoli cu renume la nivel international (master la Vidal Sassoon, Tony & Guy etc), fac din Cornel Saru un punct de referinta in domeniul coafurii din Romania atat pentru vedetele autohtone cat si pentru hairstylistii romani.

Fie ca vrei sa iti rasfeti parul, fie ca vrei sa inveti cum sa dai cele mai minunate forme parului, te asteptam la Keune Romania sa beneficiezi de cele mai bune servicii in domeniu!

Vestimentatia modelelor a fost asigurata de Edita Lupea si Cristian Samfira.
Make up: Maria Pauna
Accesorii: Mihai Albu


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.