Backstreet Boys canta pentru natura

Backstreet Boys canta pentru natura
Kudika
13 Noiembrie 2009

Legendara trupa se alatura apelului adresat de Comisia Europeana si MTV liderilor europeni in vederea stabilirii unui acord la Copenhaga.

Legendara trupa se alatura apelului adresat de Comisia Europeana si MTV liderilor europeni in vederea stabilirii unui acord la Copenhaga.

Serban Miron Copot, Ambasadorul campaniei in Romania, va participa la eveniment.

In cadrul celui de-al treilea si totodata ultim concert al campaniei Comisiei Europene, intitulata „Play to Stop: Europe for Climate”, va canta, pe data de 7 decembrie, la Copenhaga, trupa Backstreet Boys, nominalizata la premiile Grammy. Campania este sprijinita de MTV si vizeaza popularizarea in randul tinerilor a angajamentului si rolului de lider pe care le are Uniunea Europeana in lupta impotriva schimbarilor climatice. Cel de-al treilea concert va avea loc chiar inaintea Conferintei Organizatiei Natiunilor Unite (ONU) privind schimbarile climatice, programata sa inceapa la aceeasi data.

Muzicianul american Moby si grupul britanic de muzica indie, Editors, au evoluat in concertele anterioare ale campaniei, la Stockholm, respectiv Budapesta.

Noul album al celor de la Backstreet Boys, „This is us”, a fost lansat pe data de 6 octombrie, spre bucuria milioanelor de fani ai acestora. Cu peste 76 de milioane de albume vandute la nivel international in decursul ultimilor 12 ani, Backstreet Boys este, fara indoiala, una dintre cele mai de succes trupe din istoria muzicii. Contributia lor muzicala va consolida mesajul european conform caruia combaterea schimbarilor climatice este imperativa.

„A venit momentul ca noi sa facem ceea ce ne sta in putinta, nu numai sa popularizam problemele legate de clima, ci sa si actionam in privinta lor. Suntem mandri ca ne implicam alaturi de MTV si campania «Play to Stop: Europe for Climate” si suntem nerabdatori sa va vedem la Copenhaga”, a declarat Brian Litrell, membru al formatiei Backstreet Boys.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri