Setari Cookie-uri

Luna cadourilor la Sprider Stores

Sprider Stores, reteaua magazinelor de imbracaminte pentru intreaga familie, te invita sa sarbatoresti Sfantul Nicolae cu propuneri de cadouri si reduceri speciale de 40% la orice achizitie, in perioada 4-6 decembrie.

Fiecare adolescent e unic si stilul sau il defineste

Cadourile pentru tineri si adolescenti trebuie sa aiba personalitate si sa ii ajute sa aiba un stil diferit, care sa le contureze personalitatea. Cateva tricouri colorate, cu inscriptii similare blazoanelor universitatilor americane, cu logouri si grafica sau un hanorac calduros isi pot face loc oricand in dulapul oricarui tanar. (Tricouri cu maneca scurta incepand de la 59,90 lei; tricouri cu maneca lunga incepand de la 59,90 lei; hanorace: incepand de la 109 lei)



Copiii, adorabili in culori vii

Cum ramane cu cei mici? Este adevarat ca a alege cadouri pentru cei mici este extraordinar de usor pentru ca aproape orice ii face fericiti pe moment! Totusi, tentatia de a cumpara jucarii sau diverse DVD-uri care apoi vor zace prafuite intr-un colt, poate fi inlocuita de mai practicele hainute pe care sa le poata folosi luni de zile, la gradinita, la scoala sau in timpul liber (Tricouri copii incepand de la 25,90 lei; Geanta reiat 59,90 lei; Caciulita tricotata 17,90 lei; Fusta denim 79,90 lei; Fusta tricot 59,90 lei; Vesta 65,90 lei; Costumas 3 piese 149 lei)




Un ultim sfat: vino la Sprider Stores sa iti faci cumparaturile de sarbatori din timp, iar noi iti oferim cadou reduceri si promotii speciale.






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.