Fundatia Nadia Comaneci lanseaza Papusa Nadia

Fundatia Nadia Comaneci lanseaza Papusa Nadia
Kudika
4 Decembrie 2009

Fundatia Nadia Comaneci va invita sa participati duminica, 6 decembrie a.c., incepand cu ora 14.00, in centrul Baneasa Shopping City, la evenimentul de lansare a Papusii Nadia, parte a programului social 10 pentru gimnastica.

Fundatia “Nadia Comaneci” va invita sa participati duminica, 6 decembrie a.c., incepand cu ora 14.00, in centrul Baneasa Shopping City, la evenimentul de lansare a Papusii Nadia, parte a programului social “10 pentru gimnastica”.

“Pentru mine lansarea acestei papusi este o onoare si ma bucura faptul ca pot oferi, in aceasta perioada de sarbatori, un cadou special tuturor celor care iubesc sportul si gimnastica romaneasca. Iar acest cadou este cu atat mai important cu cat face parte dintr-un program social al fundatiei, care isi propune sa ii sustina pe tinerii gimnasti, viitori campioni”, a declarat Nadia Comaneci.

Prin achizitionarea unei papusi Nadia, fiecare cumparator devine sustinator al gimnasticii romaneasti, intrucat sumele stranse in urma comercializarii produsului vor fi destinate programului social “10 pentru gimnastica”. Papusa Nadia poate fi achizitionata, intr-o prima faza, din reteaua de magazine Diverta.

Programul “10 pentru gimnastica” a fost lansat de Fundatia Nadia Comaneci in 2008 si a vizat sprijinirea activitatii de pregatire sportiva a unei grupe de gimnastica formata din 12 sportivi, cu varsta cuprinsa intre 7-10 ani, care sunt antrenati in regim de internat in cadrul Liceului cu Program Sportiv Nadia Comaneci din Onesti. In prezent, fundatia isi propune extinderea programului, prin sustinerea materiala si financiara a mai multor tinere, din cele aproximativ 50 de cluburi de gimnastica din tara.

In cadrul evenimentului, toti cei care vor achizitiona o papusa Nadia, vor primi un autograf de la Nadia Comaneci, iar in urma unei tombole, mai multi vizitatori ai centrului comercial vor pleca acasa cu un premiu special: o papusa Nadia.

Alaturi de Nadia Comaneci, la eveniment vor fi prezenti si alti invitati speciali, prieteni apropiati ai gimnastei, personalitati din lumea sportului si show-bizz-ului romanesc.

Pentru admiratorii Nadiei, partenerul fundatiei - revista online iDieta a pregatit un cadou deosebit. iDieta scoate la licitatie o Papusa Nadia purtand semnatura marii gimnaste. Licitatia va avea loc online pe forumul revistei joi, 10 decembrie, suma stransa in urma acestei licitatii urmand sa fie destinata programului “10 pentru gimnastica”.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri