Setari Cookie-uri

Festivalul Brazilor de Craciun 2009 pentru Salvati Copiii

275.000 de euro stransi la Festivalul Brazilor de Craciun 2009 vor sprijini programele Salvati Copiii

275.000 de euro stransi la Festivalul Brazilor de Craciun 2009 vor sprijini programele Salvati Copiii

In cadrul celei de-a IX-a editii a Festivalului Brazilor de Craciun au fost stransi 275.000 de euro, ce vor sprijini programele Salvati Copiii de ajutorare a copiilor din Romania care traiesc sub limita saraciei. In cadrul Galei prezentate de Andi Moisescu si Andreea Raicu, au fost stranse fonduri din biletele de tombola, sponsorizarile pre-eveniment si din cadrul licitatiei celor 23 de braduti creati in exclusivitate de designeri si copiii de la Salvati Copiii.

Cea mai mare suma de 17.000 euro a fost licitata pentru bradutul creat de Oxette, prin generozitatea companiei Henkel Romania. Bradul Oxette a fost creat cu gandul la Craiasa Zapezii si la un bal de gheata elegant si sclipitor. Bradul se numeste “Visul unei nopti de iarna”, si este prevazut cu un suport din otel, acoperit cu foita de argint pe care au fost prinse cristale Swarovski si diferite alte pietre semipretioase.

In cadrul Galei Festivalului Brazilor de Craciun 2009, 6 personalitati remarcabile implicate activ in sprijinirea organizatiei Salvati Copiii, au primit distinctia de ambasador al organizatiei Salvati Copiii. Diplomele de onoare au fost primite de Marius Ivan, Sorin Popa (Director General Adjunct BRD-Groupe Societe Generale), Camelia Sucu (compania Class Living), Dominic Bruynseels (Presedintele BCR Romania), Ilie Nastase si Liviu Sfrija (Presedintele Henkel Romania).

„Organizatia Salvati Copiii este mandra ca in acest an s-a adaugat o suma atat de importanta la cea de 1.707.300 euro, stransa la editiile anterioare ale Festivalului Brazilor de Craciun. Le multumim membrilor Comitetului de Organizare, designerilor, dar mai ales persoanelor si companiilor, care prin generozitate si implicare, au contribuit la un viitor mai bun pentru copiii defavorizati. La fel ca in anii trecuti, vom folosi fondurile pentru programele Salvati Copiii, de educare si de integrare sociala a copiilor saraci”, declara Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv al Organizatiei Salvati Copiii.

Cele mai mari sume au fost oferite de compania Henkel Romania, care a oferit un total de 44.000 de euro, BCR – 36.000 de euro si de omul de afaceri Marius Ivan, care a oferit 32.000 de euro.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.